Μεταφορές, Μετακομίσεις, Αποθηκεύσεις

Επικοινωνήστε 2103253344, 2103317797

εξειδικευμένες υπηρεσίες

Επίσης, σας παρέχει και εξειδικευμένες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες σας :


Απογραφές παγίων


 

Οι απογραφές παγίων εξοπλισμού είναι άλλη μια υπηρεσία, την οποία πρώτη η Wind Transport εισήγαγε στο χώρο μας.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη απογραφή του πάγιου εξοπλισμού επιχειρήσεων, εξυπηρετώντας την ανάγκη των επιχειρήσεων αυτών για μια ολοκληρωμένη εικόνα των παγίων τους.


Αρχειοθετήσεις - Απογραφές


Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αρχειοθετήσεις, συσκευασία του αρχείου σας με απόλυτη αρχειακή σειρά και επανατοποθέτηση αυτού διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό και μεθοδολογία στον συγκεκριμένο τομέα.

Επίσης, μεγάλη πείρα διαθέτουμε και στις απογραφές παγίων για την άριστη οργάνωση και τον έλεγχο της επιχείρησης σας.


Αποθηκεύσεις


Στην εταιρεία μας θα έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα πράγματα σας για όσο διάστημα εσείς επιθυμείτε στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους που διαθέτουμε στις αποθήκες μας.


Ειδικές μεταφορές


Πολλές φορές η μεταφορά κάποιων αντικειμένων φαντάζει πολύ δύσκολη υπόθεση. Ακόμα, όμως, και σε αυτές τις περιπτώσεις η εταιρεία μας έχει τη λύση διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία για κάθε περίπτωση.

Έτσι, λοιπόν, βαριά και ογκώδη αντικείμενα όπως χρηματοκιβώτια, θυρίδες, φορητά θησαυροφυλάκια, πόρτες θησαυροφυλακίων και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε αποξηλώνεται, μεταφέρεται και επανατοποθετείται στο νέο χώρο με ασφάλεια από το έμπειρο προσωπικό μας. Με την ίδια προσοχή μεταφέρουμε και έργα τέχνης, αντίκες και αντικείμενα αξίας.


Μεταφορές - Διανομές


Η εταιρεία μας πραγματοποιεί μεταφορές και διανομές σε όλη την Ελλάδα με ασφάλεια και ταχύτητα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς επικίνδυνων φορτίων, όπως φαρμακευτικά, χημικά προϊόντα, μολυσματικά κλπ καθώς οι οδηγοί μας διαθέτουν τα ειδικά διπλώματα ADR και την τεχνογνωσία που απαιτείται για τις μεταφορές αυτών των υλών.


ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ – ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΡΑΦΙΩΝ


Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη συναρμολόγηση ή την αποσυναρμολόγηση ραφιών, όλων των τύπων (dexion, κινητά κ.λ.π.) Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, με πολυετή εμπειρία.

Μεγάλες επιχειρήσεις μας έχουν εμπιστευθεί για τη αποσυναρμολόγηση, τη μεταφορά και την συναρμολόγηση των ραφιών και τη διαμόρφωση των αποθηκών τους .

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

<
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες